Dankzij deze tip maak je altijd snel je tandenborstel schoon

Een tandenborstel heeft het af en toe zwaar, dat is ook niet gek aangezien je dagelijks je tandenborstel gebruikt om je tanden mee te poetsen. Wanneer je alleen even snel je tandenborstel afspoelt dan zal je na enkele weken merken dat de borstel moeilijker schoon te maken is. Dit geldt voor een normale tandenborstel maar zeker ook voor een elektrische tandenborstel.

Gelukkig hebben wij een aantal tips voor jullie die ervoor zorgen dat je tandenborstel makkelijk schoon te maken is en ook zeker langer schoner blijft. Ook zal deze tip je geld besparen omdat je tandenborstel of borstelkopje echt veel langer mee kan gaan dan wat je zult denken.

Zie hieronder de tips die we voor jullie hebben bedacht. Je zult merken dat deze tips makkelijk en effectief werken.

  • Spoel je tandenborstel na het poetsen altijd goed uit. Tip doe dit met koud water, aangezien warm water kan de haartjes beschadigen. Laat hem altijd rechtopstaand drogen
  • Je tandenborstel is van jou en van jou alleen.
  • Voor een elektrische tandenborstel raden we aan om hem om de 3 maanden te vervangen. Was je tijdens die 3 maanden ziek of een erge verkoudheid of heb je een ontsteking in de mond gehad? Kies dan gelijk voor een nieuw exemplaar, om het opnieuw verspreiden van bacteriĆ«n te voorkomen.
  • Heb je een spoelbeker staan? Zorg ervoor dat je die dagelijks schoonmaakt.
  • De beste tip om je tandenborstel te ontsmetten is om hem in een beker met water, citroensap en bicarbonaat te zetten. Dit werkt uitstekend.

De tips gelden voor een normale en een elektrische tandenborstel. Vind jij deze tip handig? Laat het ons dan vooral verder. Deel deze handige schoonmaaktip ook zeker verder met mensen die je kent die deze tip zeker kunnen gebruiken.